Tecnologia avançada

Tecnologia avançada

                                                               Coses bones de la tecnologia

La tecnologia avançada es una projecte que van inventar fa uns quants danys. Es va inventar en el segle XX entre el (1520 – 153o) en Europa. Des de que van inventar la tecnologia van fer coses no ves i més i més.

foto tecnologia

També s utilitza per a comunicar-se els astronautes d’un planeta a un altre, també per a comunicar-nos les persones. La paraula Tecnologia es una paraula del origen Grec. La tecnologia a influït molt en el progres social i econòmic.

astronauta-bi

De hui en dia han inventat moltes coses com : Els cotxes , les motos … això son medis de transport , ara els mòbils son tàctils  ara  hi han ordinadors i impressores .

foto movilfoto de coches y motos

Son un conjunt  de serveix, rades, software dispositius que tenen com una gran majoria  de la nostra de vida de les persones dins de un entorn , i que  s’integra a un sistema de informació. Pots buscar més informació en la Wikipedia escrivint : informació sobre la tecnologia.

Tecnologia avançada

                                                               Problemes de la tecnologia

La tecnologia no es del tot bona hi han algunes persones que tenen problemes amb la tecnologia  amb la societat i amb la família ha l’hora de comunicar-se , problemes de l’ordinador com per exemple si t’entra un virus no pots utilitzar l’ordinador perquè se estropeja i no pots treballar amb ell, en la educació i la actualitat. algunes vegades  d’un problema de l’ordinador va a un altre i no pots arreglar. Aquestes coses son algunes de les coses de la tecnologia.

Tecnologia avançada

Tecnologia

La tecnologia per a no contaminar a fet  hi han plaques solars  a inventat moltes coses amb plaques solars per a no contaminar i també a inventat les bombolles de baix consum que de hui en dia subtilitza molt . En algunes tendes de ferramentes o de materials de cases pugues encontrar-li .

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *